چــرا زمــیــن گــرم مـیشــود؟
انجمن علمی دانشجویی فزیزک دانشگاه شهید بهشتی، سمینار «چرا زمین گرم» میشود؟ را برگزار می کند.
به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، انسان دویست ـ سیصدسال گذشته از برکت دانشهای نوین، تکنولوژیهای نوین آفریده، انواع ماشین های صنعتی برای تولید و مصرف انبوه، مسافرت های دور و دراز درست کرده است. انسان دویست ـ سیصد سال پیش را توانایی بهزیستن و دیر زیستن داده است. دانش ها و تکنولوژی های نوین، نعمت های بزرگ هستند و سزاوار قدردانی هستند ولی در آفریدن و به کار بردن بیمحابای آن ها آینده نگری لازم انجام نگرفته است؛ چرا؟
همه آن چه که از دویست ـ سیصد سال پیش تا به امروز انجام گرفته است و می گیرد نیاز به انرژی داشته و دارد انسان مدرن آن را در زیر زمین سراغ گرفته است؛ زغال سنگ و نفت و گازی را که از صدها میلیون سال پیش در زیر زمین پنهان بوده، درآورده، سوزانده و به صورت کربن دی اکسید و اندکی متان به هوا داده است. کربن دی اکسید و متان انسان پایه زمین را خارج از روند طبیعی گرم می کنند. چه باید کرد؟ اگر کربن دی اکسید و متان حاصل از سوخت های فسیلی عامل تغییر اقلیم و گرمایش زمین است؛ پاسخ یک حرف بیش نیست. سوختهای فسیلی کم مصرف شود. بهتر مصرف شود جایگزین پیدا می شود.
این سمینار با ارائه دکتر یوسف ثبوتی ـ عضو هیئت علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و پژوهشکده تغییر اقلیم و گرمایش زمین، روز شنبه، ۲۹ آبان ساعت ۱۲:۳۰، به صورت آنلاین برگزار می شود.
علاقهمندان می توانند جهت شرکت در این برنامه به لینک https://www.sbu.ac.ir/web/webinar مراجعه کنند.
منبع: ايسنا