جمعآوری بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان کمک توسط خیرین زنجانی
ایسنا/زنجان مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان گفت: بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان توسط مردم و خیرین استان برای کمک به اقشار آسیبدیده از کرونا در استان زنجان جمعآوری شده است.
مسیحالله سلطانی ظهر امروز (۳ اسفندماه) در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده استان، در رابطه با تداوم جلب و جذب کمکهای مردمی برای خرید تبلت و گوشی هوشمند برای دانشآموزان بیبضاعت، اظهار کرد: در راستای عدالت آموزشی، جلب و جذب کمکهای مردمی (تبلت و گوشی) با جدیت مضاعف توسط فرمانداران و ادارهکل آموزشوپرورش استان تداوم پیدا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۳۰ میلیارد تومان توسط مردم و خیرین استان برای کمک به اقشار آسیبدیده از کرونا جمعآوری شده است، افزود: با توجه به وضعیت مطلوب استان در رابطه با مدیریت بیماری کرونا و در راستای پیشگیری از بازگشت به وضعیتهای قرمز و نارنجی، همه دستگاههای استان، صدا و سیما و اصحاب رسانه نسبت به تبیین وضعیت موجود و پیشگیری از عادیانگاری بیماری کرونا در استان اقدام کنند.
این مسئول در رابطه با ساماندهی و توزیع عادلانه کمکهای مومنانه در استان، تصریح کرد: در راستای ساماندهی کمکهای مومنانه و توزیع عادلانه آن در بین نیازمندان، همه دستگاههای متولی که با همراهی خیریهها، سمنها و غیره نسبت به جذب و جلب کمکهای مردمی اقدام میکنند، اقلام مربوطه و بستههای حمایتی را با هماهنگی سپاه انصارالمهدی (عج) استان بر اساس سامانه شناسایی افراد نیازمند توزیع کنند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان در رابطه با ساماندهی تکدیگری در استان، ادامه داد: در راستای ساماندهی تکدیگری افراد بیخانمان، کودکان کار و غیره مقرر شد همه دستگاههای مسئول به ویژه فرمانداران شهرستانها، شهرداریها، ادارهکل بهزیستی استان و غیره نسبت به فعال کردن گرمخانهها و شیلترها اقدامات مداخلهای معمول را انجام داده و نتایج اقدامات را تا ۱۰ روز آینده ارسال کنند.
سلطانی با تاکید بر لزوم برگزاری منظم کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده در شهرستانها، اظهار کرد: گفتنی است ادارهکل راه و شهرسازی استان با همکاری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان، موضوع تخصیص ۳۰ درصد از اعتبارات دستگاههای اجرایی به مناطق حاشیهنشین را پیگیری کرده و نتایج آن را اعلام کنند.
وی با تاکید بر لزوم شناسایی مسائل اجتماعی و فرهنگی حوزههای مختلف، خاطرنشان کرد: فرمانداران و اعضای کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده، حداکثر تا ۱۰ روز از تاریخ این صورتجلسه نسبت به شناسایی مسائل اجتماعی و فرهنگی مبتلابه در حوزه ماموریتی خود اقدام و راهکارها و ساز کارهای برونرفت از آن را بر اساس ظرفیتهای موجود دستگاه مربوطه و سایر دستگاههای استان احصا کنند.
انتهای پیام
منبع: ایسنا