اقامه نماز جمعه به برکت خون‌شهدا و زحمات امام (ره) بود

اقامه نماز جمعه به برکت خون‌شهدا و زحمات امام (ره) بود

ایسنا/کردستان امام جمعه بیجار با اشاره به اینکه نماز جمعه برای مردم نعمت محسوب می‌شود، این نعمت را از برکت خون شهدا و زحمات امام خمینی (ره) دانست.

دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان بیجار در سال جاری عصر چهارشنبه (۲۳ تیرماه) در مجتمع امیرنظام شهر بیجار برگزار شد.

حجت الاسلام علی مرادی امام جمعه بیجار در ابتدای سخنان خود فرارسیدن ماه ذی الحجه را تبریک گفت و اظهار کرد: ماه ذی الحجه ماه شادی اهل بیت و اعیاد نورانی قربان و غدیر است.

وی به حضور مردم ولایت‌مدارکهن دیار گروس در انتخابات اشاره کرد و گفت: مردم شهرستان بیجار با حضور ۶۲ درصدی خود در انتخابات حماسه‌ به‌ یاد ماندنی را به نمایش گذاشتند؛ به تمامی برگزار کنندگان انتخابات و مردم خسته نباشید و خداقوت عرض می‌کنم.

وی با اشاره به در پیش بودن سالگرد اولین اقامه نماز جمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد: شهر بیجار جزو معدود شهرهایی بود که از نعمت برگزاری نماز جمعه برخوردار بود و اکثر شهرها و مراکز استان‌ها فاقد اقامه نماز جمعه بود که به برکت خون شهدا و زحمات امام خمینی (ره) در پایتخت توسط مرحوم آیت الله طالقانی برای اولین بار اقامه شد و شهرهای دیگر نیز به تدریج از این نعمت بهره‌مند شدند.

امام جمعه بیجار به برگزاری مراسم بازسازی صحنه غدیر اشاره کرد و افزود: بنا داریم در صورتی که شرایط کرونا در شهرستان به قرمز تغییر پیدا نکند برنامه بازسازی صحنه غدیر در شهر حسن آباد یاسوکند برگزار شود.

علی اکبر ورمقانی فرماندار شهرستان بیجار به اهمیت جایگاه نماز جمعه در طول سال‌های بعد از انقلاب اسلامی تاکید و عنوان کرد: به یاد داریم هنگام اعزام نیرو به جبهه‌های دفاع مقدس نقش امامان جمعه بی‌نظیر بود و بعضاً خود امامان جمعه پیش‌قدم می‌شدند و محور وحدت بین مردم بودند.

وی به اهمیت جایگاه نماز جمعه بین اهل سنت اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه در بین اهل تسنن نماز جمعه واجب عینی است بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد اما در اهل تشیع تفاوت نظر بین علما وجود دارد که باعث ایجاد شک و شبهه و بعضاً به دنبال آن به نظر من باعث کم رغبتی می‌شود.

ورمقانی ادامه داد: مسئله بعدی این است که در ستادهای نماز جمعه باید دیدگاه‌های سیاسی مختلف وجود داشته باشد و نباید یک دیدگاه و جریان بیشتر در این ستادها حضور داشته باشند و حضور یک جریان به‌نوعی آسیب محسوب می‌شود.

وی در پایان به رده سنی نمازگزاران نماز جمعه نیز اشاره کرد و گفت: تمایل و رغبت به حضور در نماز جمعه بیشتر در قشر با سن بالا وجود دارد و جوانان و دانش‌آموزان کمتر در نماز جمعه شرکت می‌کنند که نیاز به آسیب‌شناسی دارد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید